επισκεπτες:

www.website-hit-counters.com

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η επόμενη συμμετοχή μας να είναι στην πορεία των καλλιτεχνών ενάντια στην εισβολή στην Γάζα, η οποία θα γίνει την Τρίτη 20/1 στις 2 μμ. Θα ξεκινήσουμε από το Μέγαρο Μουσικής και ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι την πρεσβεία του Ισραήλ. Οργανώνεται από την Π.Ο.Θ.Α. θα συμμετέχουν όλα τα καλλιτεχνικά συνδικαλιστικά σωματεία. Θα υπάρχουν συγκεκριμένα δρώμενα, αλλά και χώρος και διάθεση για οποιαδήποτε δικιά σας ιδέα.

2 σχόλια:

softmar είπε...

Προτείνω ένα συλλογικό άρθρο για τις κινητοποιήσεις της πρωτοβουλίας καλιτεχνών χορού και Σεχωχο για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Χορός.( που κλείνει την ύλη του σε μία βδομάδα. Ηταν δική μου πρόταση αλλά δεδομένης της κατάστασης θεωρώ ότι ένα συλλογικό άρθρο για το ποιοι ημαστε, τι κάνουμε και τι θα κάνουμε είναι το πλέον κατάλληλο.

K είπε...

Οι χορευτές δεν πρέπει να μενουν αγύμναστοι ούτε μιά ημέρα. Γιατί να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη; Αύριο Πανεκπαιδευτικό, Παρασκευή Καλλιδρομίου 94 στις 7 μμ συναντάμε τον Αργεντινό μαθητή και μαθαίνουμε για τις κινητοποιήσεις στην Αργεντινή, Σάββατο αντιπολεμικά στο Σύνταγμα η την πλ. Κολοκοτρώνη διαλέξτε, Κυριακή το πρωί μνημόσυνο του Αλέξη μετά απο τον ελέυθερο Γαλαξια που είναι κοντά στις εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση της Κ Κούνεβα, Δευτέρα βόλτα από τις καταλήψεις, Τρίτη είμαστε ζεστοί για την παράσταση στις 2